Pages

Support Penaja

Selamat Datang ke blogslucumenarik

Terima Kasih.. Datang dan hebahkan pada kawan-kawan anda

Hiburan

yang terkini lagi sensasi

Lawak dan Jenaka

Ada banyak cerita dan gambar yang mencuit hati

Politik

Mungkin memanaskan hati siapa yang tidak mengerti maksud sebenar

Ngeri dan Seram

Perghh..bikin serun je.. sabo je la ek?

Saturday, March 14, 2015

Posted by Mohd Khalis Raouf Khairu Anuar On 11:29 AM 7 comments

Rancangan variasi korea 2D1N @ 1N2D



2D1N season 3

Pada peminat siri variety korea, mungkin ramai dah tahu Runningman.

Tapi jangan dilupakan antara rancangan variety korea yang memintas rating runningman adalah rancangan ini. 2D1N

Tak kenal siapa ahli2. Jangan bimbang. Walaupun terpelas S1 n S2. Season 3 purata diwakili oleh semua ahli yang sama. Yang kekal dari S1 sampai skrang Kim Jong Min sahaja.

Kalau tema runningman ialah pemenang mendapat hadiah jika menang. 2D1N lebih ganas.. Tiada hadiah untuk pemenang, Yang ada hukuman utk yang kalah. Tak dapat makan pagi, kena tidur di luar dalam keaadaan sejuk beku.

Sekarang dah berganjak ke episod 63 :)


Tuesday, March 10, 2015

Posted by Mohd Khalis Raouf Khairu Anuar On 7:58 PM 6 comments

Jutawan Korea Pengutip Sampah di Bahrain

Millionaire Garbage Man, inilah tajuk di dalam video yang menjadi viral sekarang ni.

Bagaimana seorang jutawan korea menjadi perhatian ramai tanpa mengira bangsa dan agama

Tq pada abang ipar sebab share video ni, lantas terus ku jadikan ilham ke dalam blog. hehee

Monday, March 9, 2015

Posted by Mohd Khalis Raouf Khairu Anuar On 8:23 AM 7 comments

Diana Danielle berpossing dalam pakaian dalam: Saya sama seperti ibu ibu lain



Yup.. bergitulah pada pemahaman kami di sini. Mungkin kami tak pernah jumpa lagi mana-mana ibu ibu beragama islam lain sanggup bergambar untuk majalah dalam keadaan hanya bercoli hitam sahaja..



Mungkin inilah harga untuk menjadi seorang penghibur sejati seperti yang diingini oleh Diana Danielle. Dan paling penting.. inilah yang Farid Kamil restui.. memberi kebenaran seorang isteri bergambar camni.



But.. siapalah untuk menghakimi.. Mungkin niat mereka baik. Mungkin mereka sedang susah. Mungkin mereka.. ya..macam macam kemungkinan.. buat masa ini.. berfikirlah yang baik baik sahaja.

Sumber: Rotikaya

Sunday, March 8, 2015

Posted by Mohd Khalis Raouf Khairu Anuar On 8:54 PM 6 comments

Apa terjadi Aaron Aziz bila kena cucuk


Khalis ingat lagi.. Nurse pernah cakap kat Khalis.

"orang laki bab dia mencucuk takpe, time kena cucuk mengalahkan budak"

time tu Khalis kena cucuk sebab nak wat kad kesihatan kedai makan.. Aduh..

tapi memang ngeri kot.. tengok jarum..erkk

boleh tengok video di bawah


tapi itu Khalis.. Apa la sangat,, tapi ni Malik Kl Gangster ni.. pengacara X Factor lagi.. memang ada kelakar tengok reaksi// hahaha

Niat suka2 je si uploader..wife A.Aaron kot.. tapi kat FB boleh tahan ramai yang kutuk2.. lek lah brader. setiap orang ada kelemahan memasing.. ye tak?


ping

There was an error in this gadget

yang best di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...